INNOVV K2 FEATURES
INNOVV K2 SPECIFIKATIONER
SHOP INNOVV K2

INNOVV produkter prises altid for deres simple, robuste og samtidigt stilede design. K2/C5 fortsætter denne tradition.

For på pålidelig vis at afværge elementerne, er linsekasserne for K2/C5 bearbejdet (ikke støbt) og DVR-kassen er ekstruderet. Til begge dele bruger vi stærk CNC aluminium. Billedtagningens fjernknap er også robust konstrueret af CNC aluminium.

Disse materialer og produktionsproces var specifikt udvalgt sådan at vores produkter kan præstere uden tøven i de mest krævende omstændigheder for motorcykelkørsel.

Lige ved hånden!

Gennemgå liveoptagelserne & skift enhedens indstillinger ved hjælp af INNOVV app’en til din Apple eller Android smartenhed.

Genspil optagelserne på vejen og del dem med dine venner.

Udforsk, Følg og Del

GPS-tagging medfølger som standard. Hastighed- og lokationsdata logges i hver videofil.

K2 følger og beskutter dig, når du udforsker – Og når du tager en pause tillader den gratis smartphone app at du kan dele dine bedste øjeblikke fra turen med dine venner og følgere.

120 graders synsvinkel Front og Bag

På billederne nedenfor kan du se hvordan front- og bagkameraerne bliver et stumt, men pålideligt vidne til alle hændelser der forekommer omkring dig (med eller uden dit vidende)

Full HD 1080p Dual-Camera-system

Både front- og bagkameraerne potager højkvalitets video. SONY EXMOR R-CMOS sensoren opererer i et bredt dynamisk spænd og optage i FULL HD 1080p på 30fps. Målet med denne ’Vlog’-modus er at tillade rytterne, at de kan fange ikke bare omgivelserne i den umiddelbare nærhed, men også at tilføre detaljer af det generelle område hvor eventyret finder sted. Kort sagt med full HD 1080p vil du være i stand til at tage dine venner med på en virtuel tur sammen med dig.

Tændingsdreven Optagelse

Alle vores motorcykelkamerasystemer er designede til at operere på ’Installer & Glem’ manér. Du sætter dig bare på motorcyklen og kører. Du behøver ikke at tænde, opsætte funktionalitet eller tjekke batteristatus. Du bemærker kun vores produkter, når du har brug for det.

Og ’nej’, et actionkamera giver ikke denne form for funktionalitet og komfort på daglig basis – Punktum.

Genanvendt Loop-optagelse

K2 bruger et genanvendt filsystem til at optage de nyligste optagelser. Som kameraet optager, bliver de ældste filer overskrevet, for at give et kontinuerligt ’loop’ af optagelser.

Forøg tiden det tager at gå loopet igennem ved at øge hukommelsen på kortet til kameraets maksimum opbevaringsplads på 256GB!

Vandresistent Desing

Alt du skal huske her, er at vores kamera til trods for tung regn, storme og stærke vinde, stadig vil optage hele dit eventyr.

K2 DVR’en og strøm-converteren er også vandtæt. Så din motorcykel kan sagtens vente i regnen, mens du drikker din velfortjente kaffe.

Intelligent Strømforsyningsmodul og Parkeringsoptagelse

Bekymret for at blive påkørt, mens du holder parkeret?

Det intelligente strømforsygningsmodul fra INNOVV K2 sætter automatisk parkeringsfunktionen i gang og monitorerer din motorcykel, når du ikke er der.

Stilet og Diskret Design og Holder

Kan du finde det installerede kamera på de her motorcykler?

Diskret installation beskytter din INNOVV-investering fra stjålne blikke. Og dit eventyr tager dig til verdens ende, hvor du ikke behøver at frygte at nysgerrige personer låner dit INNOVV sæt.

Nem installation

Din INNOVV-Investering kommer klar til at køre. Hver enkelte del du behøver for at komme i gang er i pakken.

Tilbehøret er professionelt designet og installation er nem og simpel.

Universel Applikation

ÏNNOVV motorcykelkamerasystem er bygget ved hjælp af standhaftige, men lette komposit teknologi, der problemfrit kan monteres på et væld af køretøjer, fra motorcykler til ATV/UTV, til snescootere eller selv militærkøretøjer.

Hvis du ser dit køretøj nedenfor, så er INNOVV K2 rigtigt for dig.